HELLSTORM CENZURISAN I ZABRANJEN U VEĆINI DRŽAVA

Važna infomacija o dokumentarnom filmu “Hellstorm” i apel na gledanje i deljenje ovog jako bitnog dokumentarca koji  je cenzurisan i blokiran u većini država!

Uklonjen je sa Youtube-a pod izgovorom o autorskim pravima što je potpuna laž jer poznavajući ljude koji su stvarali Hellstorm, znamo da nemaju nikakve veze sa BBC- ijem.

Thomas Goodrich, Kyle Hunt, Sven Longshanks, Sinead Mc Carthy – njen glas čuće te u filmu. Ona je žena koja je proizvela one parodije o Židovima i njen kanal je  cenzurisan i uklonjen! Židovi, njihove korisne budale i plaćenici rade 24 sata non stop na prijavljivanju i uklanjanju materijala.
Ne znam kojim bih vam rečima opisali koliko je ovo važan dokumetarac, a must watch poput Najveće Priče & Druge strane istorije, od vitalne je važnosti.
Zato požurite, gledajte i delite Hellstorm hitno jer je trenutno na raspolaganju sa prevodom samo ovde, na sajtu www.drugastranaistorije.com ! 

http://www.milversite.me/milver/hellstorm-2015-video_676cad236.html

http://kinoteka.biz/1155/hellstorm-hd-2015

Na raspolaganju vam je i verzija sa ruskim prevodom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>